Inner Banner

Professional Scrum Product Owner, Göteborg 13-14 nov

Lokal: Scandic Crown, Göteborg.

Anmäl, dig till Professional Scrum Product Owner, och lär dig det senaste om hur du som beställare, produktägare eller product-manager kan dra maximal nytta av Scrum.

Ken Schwaber

Professional Scrum serien hålls ständigt uppdaterad av Scrums skapare, Ken Schwaber, tillsammans med nästan 100 andra experter runt om i världen. Det säkerställer att du får ut maximalt värde, och att din Scrum Product Owner Certifiering förblir ett respekterat kompetensbevis i branschen.

Hos oss leder Henrik Berglund, certifierad Professional Scrum Trainer, kursen på svenska och ser till att allt materiel passar för oss i Sverige.

 

 

Vad säger tidigare deltagare i sin kursfeedback:

" Scrum Product owner kursen var givande. Att diskutera agila arbetsätt utifrån ett affärsperspektiv är intressant. Mycket och bra övningar."
- Stefan Lekebo, Product Owner, Ericsson AB
" Henrik Berglund is very good at initializing relevant discussions among the participants, which makes them very relevant and ensures direct foundation/relation to everyday situations we want to improve."
-Product Owner, 100 person company
" The different techniques taught in measuring the value of the product will certainly help my product over the long run."
-Product Owner, Information Management Systems
" I have no suggestions on how to make the course more valuable. I think we got good value for the buck"
-Chief Product Owner
" All in all, a fantastic course with Henrik Berglund. He is always reachable (even after finishing the course) whenever I have questions. This is the second course from Henrik. I am all the more happy."
- Nicolai Kollner, Product Owner, ScanJour

Agenda

Det här är en tvådagarskurs som drivs av övningar. Den består av moduler som bygger på varandra. Varje modul avslutas med övningar och saker att jobba vidare på när man kommer tillbaks till sitt vanliga arbete. Modulerna är:

  • Värde-driven utveckling, att mäta och öka det värde som genereras av produkter.
  • Vad skiljer Agil produktmanagement från traditionell produktmanagement.
  • Kravhatering mha en backlog. Prioriterings- och organisations strategier.
  • Optimera värde genom releaseplanering.
  • Kostnadseffektiv och agil releasemanagement för att nå uppsatta mål och maximera ROI.
  • Managera produkter med avseende på hela livscykelkostnaden.

Certifieringstestet "Professional Scrum Product Owner, PSPO I, ingår i kursavgiften. Testet görs på webben inom två veckor efter kursen. Om man vill göra testet är givetvis upp till var och en. De som gör testet får fördelen att de fokuserar och repeterar ytterligare, vilket gör att lärandet ökar. De som klarar testet blir certifierade och tydliggör också för sig själva och sin omgivning att de förstår grunderna i agilt produktägarskap/produkt management.

Den som vill utmana sig själv ytterligare får även efter kursen en rabattkod som ger $200 rabatt på det svårare certifieringstestet för Professional Scrum Product Owner II.

Instruktör

Henrik Berglund

Instruktör för Professional Scrum kurserna är Henrik Berglund. Henrik har över 19 års praktisk erfarenhet i branschen. Henrik startade sina första agila team redan 1999 och var den förste i Sverige som certifierades som Professional Scrum Product Owner nivå II.

Sedan snart fem år tillbaks jobbar han heltid som trainer/coach och har hjälpt en stor mängd teams och företag att komma igång samt förbättra sig med hjälp av Scrum och agila metoder. Hans kurser får av deltagarna snittbetyg mellan 8-9 på en skala från 1-9.

Henrik är en populär talare och talar ofta om modern mjukvaruproduktutveckling på internationella konferenser som t ex SDC, ACCU, Agile Eastern Europe, Lean Agile Scotland, XP Days Germany och JDays.

Kursen omfattas av nöjd-kund-garanti. Är du inte nöjd med kursen så meddela oss inom en vecka på vilket sätt den inte motsvarat dina förväntningar. Vi kommer då inte att argumentera med dig utan betalar direkt tillbaks kursavgiften, eller rättar till problemet på något annat sätt om du så vill.


Boka plats

Kursen ges på svenska, och det tryckta kursmaterialet är på engelska.

Hör av dig per mejl eller telefon, 0709-400864, till vår kursansvarige, Henrik Berglund om du har frågor.

 

 

Omfattning: 2 dagar

Pris: 14 950 kr exkl moms

Inkluderar frukost, lunch, fika och tryckt kursmateriel på engelska.

Avbokningsregler


Vad är nytt i Scrum?

Viktiga justeringar och insikter har gjorts i Scrum sista tiden.

Jobbar din organisation hårt med att få en jämn hög velocity?

Fokuserar ni mycket på burndowns och estimat?

Har ni en produktägare som skriver user stories?

Comittar sig era team efter planeringsmötet?

Kallar ni en sprint där ni inte uppnår det ni hoppats för failed eller liknande?

...I så fall kan det finnas nya insikter för er att göra runt Scrum och hur det bäst används! Hör av er till oss så skräddarsyr vi en workshop åt er!